Gulu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gulu
Female neck.jpg
Gulu wanita

Gulu iku bagéan sing ngubungaké sirah karo awak. Ing sawetara kéwan, gulu bisa tuwuh dawa, upamané gulu jerapah. INg sajeroné gulu ana saluran-saluran ambegan lan pancernan. Ing guluning manungsa, ana sawijining bagéan sing diarani jakun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gulu&oldid=822728"