Janggut

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Welahan janggut ing William McKinley.

Janggut iku bagéan paling ngisor saka rai jroning anatomi manungsa. Janggut kabentuk saka bagéan ngisor mandibula. Sawetara wong kadhangkala nduwèni welahan janggut sing dadi ciri turunan resesif.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Janggut&oldid=822753"