Ugel-ugel tangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ugel-ugel tangan

Jroning anatomi, ugel-ugel tangan iku pérangan sing fleksibel lan sempit sambungan antara lengen ngisor lan tlapak tangan. Ugel-ugel tangan sing arupa rong baris cilik balung, disebut carpals, kanggo mbentuk sawijining wadhah saubengé engsel.

Sendhi sing kabentuk déning balung-balung carpalia karo ulna lan radius dijenengi ugel-ugel tangan.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Ugel-ugel tangan ing KamusWiki.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ugel-ugel_tangan&oldid=822752"