Sirah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sirah
Gray1194.png
Sirah manungsa, saka Gray's anatomy

Sirah (Basa jawa kasar lan tumrapé kéwan: endhas), jroning anatomi iku bagéan rostral (miturut istilah lokasi anatomi) sing biasané dumadi saka utek, mata, kuping, irung, lan tutuk (sing kabèh mau mbantu manéka fungsi sènsor kaya pandulu, pangrungon, pangambu, lan pangecapan). Sawetara kéwan sing prasaja banget ora nduwèni endhas, nanging kéwan sing awangun simetris bilateral umumé nduwèni endhas.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sirah&oldid=822755"