Anatomi Gray

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Henry Gray's Anatomy of the Human Body
Pangarang Henry Gray
Ilustrasi Henry Vandyke Carter
Negara Inggris
Basa Inggris
Topik utama Anatomi manungsa
Penerbit {{{publisher}}}
Tanggal terbit {{{release_date}}}
Ilustrasi saka edisi 1918

Henry Gray's Anatomy of the Human Body, lumrah dicekak dadi Anatomi Gray utawa Gray's Anatomy, iku sawijining buku tèks basa Inggris ngenani anatomi manungsa sing umum dianggep minangka karya klasik ngenani anatomi.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Wacan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anatomi_Gray&oldid=822696"