Pipi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pipi wanita

Pipi iku dhaérah mawa daging ing rai ing sangisoring mata lan ing antara irung lan kuping kiwa utawa tengen. Pipi mbentuk dhindhing lateral ing cangkem manungsa lan nyentuh balung pipi ing ngisor mata. Ing kéwan, tandha ing dhaérah pipi, utamané persis ing ngisor mata bisa minangka pambéda penting antara manéka werna spesies.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pipi&oldid=822751"