Wudel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Udel)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wudel
Navel 13 04 1993.jpg
Wudel jinis kapisan
Outtie.jpg
Wudel jinis kaloro
Latin umbilicus

Wudel utawa puser iku sawijining tandha bolongan katutup ing weteng, sisa nalika tali puser dikethok saka weteng bayi sing nembé lair supaya copot saka plasénta. Kabèh makhluk mamalia sing duwé plasenta mesthi bakal nduwèni puser. Ing kéwan umumé puser mung katon kaya garis tipis samar.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wudel&oldid=822757"