Driji manis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Driji manis
Hand - Ring finger.jpg
Driji manis (dibunderi).
Latin digitus annularis
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji manis iku driji kapapat ing tangan manungsa, dumunung ing antaraning driji tengah lan jenthik. Driji manis iki uga diarani digitus medicinalis, driji kapapat, digitus annularis, digitus quartus, utawa digitus IV ing anatomi.


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Driji manis ing KamusWiki.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Driji_manis&oldid=845429"