Driji panuding

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Driji panuding (Index finger)
Tangan manungsa kanthi driji panuding diacungaké
Arteri radial artery of index finger
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji panuding (basa Inggris: index finger, (uga diarani forefinger, trigger finger, pointer finger, digitus secundus, utawa digitus II), iku driji kaloro ing tangan manungsa.

Driji panuding dumunung ing antara driji pisanan (jempol) lan driji katelu (driji tengah). Biasané driji panuding iku driji sing paling lincah lan sènsitif, senadyan ora sing paling dawa.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Galeri[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Driji panuding ing KamusWiki.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Driji_panuding&oldid=870358"