Gares

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Balung: Gares (Tibia)
Gray260.png
Plan of ossification of the tibia. From three centers.
Gray's subject #61 256
MeSH Tibia

Gares (basa Inggris: tibia, shinbone, utawa shankbone iku salah siji saka loro balung sing paling gedhé lan paling kuwat ing sikil sangisoré dhengkul sing ana ing golongan vertebrata lan ngubungaké dhengkul karo balung ugel-ugel sikil.

Ing manungsa[sunting | sunting sumber]

Balung gares utawa tibia dumunung ana ing sangarepé fibula. Iki minangka balung nomer loro paling gedhé sawisé balung pupu (femur).

Galeri[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Musculoskeletal-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gares&oldid=822657"