Ireng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ireng miturut definisi ideal yakuwi representasi ora anané werna utawa cahya jroning ruang peteng. Ing babagan fotografi, bab iki tegesé fim utawa sensor ora kuwagang nangkep cahya akibat intensitas pembakaran cendhèk banget. Bab iki bisa digayuh kanthi ngayahi pangukuran under exposure jroning panggunaan lightmeter.

Koordinat werna[sunting | sunting sumber]

Hex triplet = #000000 atau #000 RGB (r, g, b) = (0, 0, 0)

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ireng&oldid=815859"