Kornéa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Diagram skema mata manungsa. Kornea dumunung ing bagéan ndhuwur diagram.

Kornea iku bagéan ngarep mata sing tembus deleng, sing nutupi iris lan pupil. Yèn kornéa disénggol, klopak mata bakal nutup sacara rèflèks. Kornéa ora nduwèni pambuluh getih.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kornéa&oldid=822617"