Waled, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Waled
Désa
Waled kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Waled
Waled
Waled kapernah ing Jawa Tengah
Waled
Waled
Waled kapernah ing Indonésia
Waled
Waled
Koordhinat: 7°42′12″S 109°52′09″E / 7.70347°S 109.86925°E / -7.70347; 109.86925Koordhinat: 7°42′12″S 109°52′09″E / 7.70347°S 109.86925°E / -7.70347; 109.86925
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2001

Waled iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)