Menyang kontèn

Waled, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Waled
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°42′12″S 109°52′09″E / 7.70347°S 109.86925°E / -7.70347; 109.86925Koordhinat: 7°42′12″S 109°52′09″E / 7.70347°S 109.86925°E / -7.70347; 109.86925
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2001

Waled iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.