Kaliurip, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliurip
Désa
Kaliurip kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Jawa Tengah
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Indonésia
Kaliurip
Kaliurip
Koordhinat: 7°39′04″S 109°53′50″E / 7.651°S 109.89731°E / -7.651; 109.89731Koordhinat: 7°39′04″S 109°53′50″E / 7.651°S 109.89731°E / -7.651; 109.89731
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2034

Kaliurip iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)