Menyang kontèn

Kedhungpomahanwétan, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungpomahanwétan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°37′43″S 109°54′38″E / 7.62853°S 109.91043°E / -7.62853; 109.91043Koordhinat: 7°37′43″S 109°54′38″E / 7.62853°S 109.91043°E / -7.62853; 109.91043
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2035

Kedhungpomahanwétan iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.