Menyang kontèn

Rawabayem, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rawabayem
Désa
Rawabayem kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Rawabayem
Rawabayem
Rawabayem kapernah ing Jawa Tengah
Rawabayem
Rawabayem
Rawabayem kapernah ing Indonesia
Rawabayem
Rawabayem
Koordhinat: 7°41′45″S 109°53′47″E / 7.69571°S 109.89651°E / -7.69571; 109.89651Koordhinat: 7°41′45″S 109°53′47″E / 7.69571°S 109.89651°E / -7.69571; 109.89651
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2007

Rawabayem iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.