Bedana Karangdhuwur, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bedana Karangdhuwur
Désa
Bedana Karangdhuwur kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bedana Karangdhuwur
Bedana Karangdhuwur
Bedana Karangdhuwur kapernah ing Jawa Tengah
Bedana Karangdhuwur
Bedana Karangdhuwur
Bedana Karangdhuwur kapernah ing Indonésia
Bedana Karangdhuwur
Bedana Karangdhuwur
Koordhinat: 7°40′17″S 109°54′49″E / 7.67134°S 109.91373°E / -7.67134; 109.91373Koordhinat: 7°40′17″S 109°54′49″E / 7.67134°S 109.91373°E / -7.67134; 109.91373
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2011

Bedana Karangdhuwur iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)