Turus, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Turus
Désa
Turus kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Turus
Turus
Turus kapernah ing Jawa Tengah
Turus
Turus
Turus kapernah ing Indonésia
Turus
Turus
Koordhinat: 7°38′24″S 109°56′35″E / 7.6401°S 109.94316°E / -7.6401; 109.94316Koordhinat: 7°38′24″S 109°56′35″E / 7.6401°S 109.94316°E / -7.6401; 109.94316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2019

Turus iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)