Gedhong, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhong
Désa
Gedhong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gedhong
Gedhong
Gedhong kapernah ing Jawa Tengah
Gedhong
Gedhong
Gedhong kapernah ing Indonésia
Gedhong
Gedhong
Koordhinat: 7°41′42″S 109°53′13″E / 7.69503°S 109.8869°E / -7.69503; 109.8869Koordhinat: 7°41′42″S 109°53′13″E / 7.69503°S 109.8869°E / -7.69503; 109.8869
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2006

Gedhong iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)