Kerep, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kerep
Désa
Kerep kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kerep
Kerep
Kerep kapernah ing Jawa Tengah
Kerep
Kerep
Kerep kapernah ing Indonésia
Kerep
Kerep
Koordhinat: 7°41′09″S 109°53′04″E / 7.68579°S 109.88448°E / -7.68579; 109.88448Koordhinat: 7°41′09″S 109°53′04″E / 7.68579°S 109.88448°E / -7.68579; 109.88448
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2026

Kerep iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)