Samping, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samping
Désa
Samping kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Samping
Samping
Samping kapernah ing Jawa Tengah
Samping
Samping
Samping kapernah ing Indonésia
Samping
Samping
Koordhinat: 7°39′40″S 109°52′13″E / 7.6611°S 109.87017°E / -7.6611; 109.87017Koordhinat: 7°39′40″S 109°52′13″E / 7.6611°S 109.87017°E / -7.6611; 109.87017
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2028

Samping iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)