Menyang kontèn

Girimulya, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Girimulya
Désa
Girimulya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Girimulya
Girimulya
Girimulya kapernah ing Jawa Tengah
Girimulya
Girimulya
Girimulya kapernah ing Indonesia
Girimulya
Girimulya
Koordhinat: 7°37′56″S 109°57′42″E / 7.63209°S 109.96165°E / -7.63209; 109.96165Koordhinat: 7°37′56″S 109°57′42″E / 7.63209°S 109.96165°E / -7.63209; 109.96165
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2017

Girimulya iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.