Karangluwas, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangluwas
Désa
Karangluwas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karangluwas
Karangluwas
Karangluwas kapernah ing Jawa Tengah
Karangluwas
Karangluwas
Karangluwas kapernah ing Indonésia
Karangluwas
Karangluwas
Koordhinat: 7°37′17″S 109°53′50″E / 7.6215°S 109.89733°E / -7.6215; 109.89733Koordhinat: 7°37′17″S 109°53′50″E / 7.6215°S 109.89733°E / -7.6215; 109.89733
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2036

Karangluwas iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)