Kaliglagah, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliglagah
Désa
Kaliglagah kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliglagah
Kaliglagah
Kaliglagah kapernah ing Jawa Tengah
Kaliglagah
Kaliglagah
Kaliglagah kapernah ing Indonésia
Kaliglagah
Kaliglagah
Koordhinat: 7°37′57″S 109°51′39″E / 7.63255°S 109.86071°E / -7.63255; 109.86071Koordhinat: 7°37′57″S 109°51′39″E / 7.63255°S 109.86071°E / -7.63255; 109.86071
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2030

Kaliglagah iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)