Dilem, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dilem
Désa
Dilem kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dilem
Dilem
Dilem kapernah ing Jawa Tengah
Dilem
Dilem
Dilem kapernah ing Indonésia
Dilem
Dilem
Koordhinat: 7°37′57″S 109°55′46″E / 7.63257°S 109.92939°E / -7.63257; 109.92939Koordhinat: 7°37′57″S 109°55′46″E / 7.63257°S 109.92939°E / -7.63257; 109.92939
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2020

Dilem iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)