Bedana Pageron, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bedana Pageron
Désa
Bedana Pageron kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bedana Pageron
Bedana Pageron
Bedana Pageron kapernah ing Jawa Tengah
Bedana Pageron
Bedana Pageron
Bedana Pageron kapernah ing Indonésia
Bedana Pageron
Bedana Pageron
Koordhinat: 7°40′03″S 109°54′31″E / 7.66761°S 109.90869°E / -7.66761; 109.90869Koordhinat: 7°40′03″S 109°54′31″E / 7.66761°S 109.90869°E / -7.66761; 109.90869
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2010

Bedana Pageron iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)