Rebug, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rebug
Désa
Rebug kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Rebug
Rebug
Rebug kapernah ing Jawa Tengah
Rebug
Rebug
Rebug kapernah ing Indonésia
Rebug
Rebug
Koordhinat: 7°39′57″S 109°55′25″E / 7.66588°S 109.92354°E / -7.66588; 109.92354Koordhinat: 7°39′57″S 109°55′25″E / 7.66588°S 109.92354°E / -7.66588; 109.92354
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2012

Rebug iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)