Kedhungpomahankulon, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungpomahankulon
Désa
Kedhungpomahankulon kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhungpomahankulon
Kedhungpomahankulon
Kedhungpomahankulon kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungpomahankulon
Kedhungpomahankulon
Kedhungpomahankulon kapernah ing Indonésia
Kedhungpomahankulon
Kedhungpomahankulon
Koordhinat: 7°37′48″S 109°53′14″E / 7.62998°S 109.88728°E / -7.62998; 109.88728Koordhinat: 7°37′48″S 109°53′14″E / 7.62998°S 109.88728°E / -7.62998; 109.88728
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2037

Kedhungpomahankulon iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)