Menyang kontèn

Kroyakulon, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kroyakulon
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°41′18″S 109°52′07″E / 7.68836°S 109.86849°E / -7.68836; 109.86849Koordhinat: 7°41′18″S 109°52′07″E / 7.68836°S 109.86849°E / -7.68836; 109.86849
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2002

Kroyakulon iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.