Loning, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Loning
Désa
Loning kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Loning
Loning
Loning kapernah ing Jawa Tengah
Loning
Loning
Loning kapernah ing Indonésia
Loning
Loning
Koordhinat: 7°39′41″S 109°56′26″E / 7.6614°S 109.94048°E / -7.6614; 109.94048Koordhinat: 7°39′41″S 109°56′26″E / 7.6614°S 109.94048°E / -7.6614; 109.94048
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2013

Loning iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)