Menyang kontèn

Purbayan, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purbayan
Désa
Purbayan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Purbayan
Purbayan
Purbayan kapernah ing Jawa Tengah
Purbayan
Purbayan
Purbayan kapernah ing Indonesia
Purbayan
Purbayan
Koordhinat: 7°36′05″S 109°52′34″E / 7.60142°S 109.87603°E / -7.60142; 109.87603Koordhinat: 7°36′05″S 109°52′34″E / 7.60142°S 109.87603°E / -7.60142; 109.87603
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2040

Purbayan iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.