Sidadadi, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidadadi
Désa
Sidadadi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Jawa Tengah
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Indonésia
Sidadadi
Sidadadi
Koordhinat: 7°39′19″S 109°54′23″E / 7.65518°S 109.9063°E / -7.65518; 109.9063Koordhinat: 7°39′19″S 109°54′23″E / 7.65518°S 109.9063°E / -7.65518; 109.9063
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2023

Sidadadi iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)