Menyang kontèn

Rejawinangun, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rejawinangun
Désa
Rejawinangun kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Rejawinangun
Rejawinangun
Rejawinangun kapernah ing Jawa Tengah
Rejawinangun
Rejawinangun
Rejawinangun kapernah ing Indonesia
Rejawinangun
Rejawinangun
Koordhinat: 7°39′45″S 109°53′07″E / 7.66256°S 109.88517°E / -7.66256; 109.88517Koordhinat: 7°39′45″S 109°53′07″E / 7.66256°S 109.88517°E / -7.66256; 109.88517
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2033

Rejawinangun iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.