Menyang kontèn

Jatiwangsan, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatiwangsan
Désa
Jatiwangsan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jatiwangsan
Jatiwangsan
Jatiwangsan kapernah ing Jawa Tengah
Jatiwangsan
Jatiwangsan
Jatiwangsan kapernah ing Indonesia
Jatiwangsan
Jatiwangsan
Koordhinat: 7°38′54″S 109°57′29″E / 7.64847°S 109.95801°E / -7.64847; 109.95801Koordhinat: 7°38′54″S 109°57′29″E / 7.64847°S 109.95801°E / -7.64847; 109.95801
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2016

Jatiwangsan iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.