Kalimeneng, Kemiri, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalimeneng
Désa
Kalimeneng kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalimeneng
Kalimeneng
Kalimeneng kapernah ing Jawa Tengah
Kalimeneng
Kalimeneng
Kalimeneng kapernah ing Indonésia
Kalimeneng
Kalimeneng
Koordhinat: 7°40′00″S 109°53′39″E / 7.66671°S 109.89424°E / -7.66671; 109.89424Koordhinat: 7°40′00″S 109°53′39″E / 7.66671°S 109.89424°E / -7.66671; 109.89424
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2024

Kalimeneng iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)