Pérak: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
5 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (Perak dipunalihaken dhumateng Pérak: pasang aksara)
(typo)
{{Elementbox_header | number=47 | symbol=Ag | name=perakpérak | left=[[paladium]] | right=[[kadmium]] | above=[[tembaga|Cu]] | below=[[emas|Au]] | color1=#ffc0c0 | color2=black }}
{{Elementbox_series | [[logam transisi]] }}
{{Elementbox_groupperiodblock | group=11 | period=5 | block=d }}
{{Elementbox_epershell | 2, 8, 18, 18, 1 }}
{{Elementbox_section_physicalprop | color1=#ffc0c0 | color2=black }}
{{Elementbox_phase | [[padatpadhet]] }}
{{Elementbox_density_gpcm3nrt | 10,49 }}
{{Elementbox_densityliq_gpcm3mp | 9,320 }}
{{Elementbox_isotopes_end}}
{{Elementbox_footer | color1=#ffc0c0 | color2=black }}
{{unsur|PerakPérak|Ag|47}} asalé lambangé saka [[basa Latin]] ''Argentum''. PerakPérak iku sawijining [[logam transisi]] empuk, putih, gilap. PerakPérak nduwèni konduktivitas listrik lan panas paling dhuwur ing antarané kabèh logam, [[mineral]] lan ing wangun bébas. Logam iki bisa dipigunakaké kanggo [[koin]], [[perhiasan]], [[paralatan meja]], lan [[fotografi]].
 
== Réferènsi ==
78.624

besutan

Menu navigasi