Massa atom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Massa atom saka unsur kimia ya iku massa sawijining atom ing kahanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning ékan massa atom. Massa atom sok disinonimaké karo massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji mau bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh isotop unsur, utawa massa saka sawijining isotop waé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]