Massa atom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Massa atom saka unsur kimia ya iku massa siji atom ing kaanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning ékan massa atom. Massa atom sok disinonimaké karo massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji mau bisa wujud rata-rata bobot saka massa kabèh isotop unsur, utawa massa saka siji isotop waé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]