Massa atom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Massa atom saka unsur kimia ya iku massa sawijining atom ing kahanan meneng, umumé dinyatakaké sajeroning satuan massa atom. Massa atom sering disinonimaké karon massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Senadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga nilai-nilai kasebut bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh isotop unsur, utawa massa saka sawijining isotop waé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]