Néutron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Neutron)

Neutron utawa netron (n) ya iku partikêl-partikêl subatomik sing ora duwé muatan (netral), lan duwéni massa 940 MeV/c² (1.6749 × 10-27 Kg), saithik luwih abot tinimbang proton.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Néutron&oldid=998311"