Néutron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Neutron)
Jump to navigation Jump to search

Neutron utawa netron (n) ya iku partikêl-partikêl subatomik sing ora duwé momotan (nétral), lan duwé massa 940 MeV/c² (1.6749 × 10-27 Kg), saithik luwih abot tinimbang proton.