Titik umob

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Titik umob iku suhu (temperatur) nalika sawijining zat cair bakal umob lan owah rupa dadi uwab

Titik umob kadayan uga déning tekanan udara, tegesé saya gedhé tekanan udara saya dhuwur titik umobé zat cair mau. Ing tekanan lan temperatur udara standar(76 cmHg, 25 °C) titik umob banyu ya iku 100 °C

Uga delengen[besut | besut sumber]