Libanon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: kbd:Ливан
c (r2.7.1) (bot Menambah: am:ሊባኖስ)
c (r2.6.4) (bot Menambah: kbd:Ливан)
[[ka:ლიბანი]]
[[kab:Lubnan]]
[[kbd:Ливан]]
[[kk:Ливан]]
[[km:លីបង់]]
62.358

besutan

Menu navigasi