Michel Suleiman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Michel Suleiman
Michel Suleiman 2012.jpeg
Presidhen Libanon Ka-12
Linggih
25 Mei 2008 – 25 Mei 2014
Kang sadurungéFouad Siniora (Penjabat)
Kang sawiséTammam Salam (Penjabat)
Rerincèn dhiri
Lair (1948-11-21) Novèmber 21, 1948 (umur 73)
Amchit, Libanon
AgamaKatulik Maronit

Jenderal Michel Suleiman (basa Arab:ميشال سليمان) (lair ing Amchit, Libanon, 21 Novèmber 1948; umur 73 taun) yaiku presidhen Libanon. Sadurunge ngejabat minangka presidhen, ia megang jabatan minangka Panglima Angkatan Bersenjata Libanon. Sawise panglima ABL Émile Lahoud ngejabat minangka presidhen ing November 1998, Suleiman ngagantikake minangka panglima angkatan darat saka wulan Desember ing taun sing padha.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Associated Press (2008-05-25). "Lebanon's New President Is Sworn In". New York Times. Dibukak ing 2008-05-25. Check date values in: |date= (pitulung)