25 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 25 Mei)

25 Mei punika, dinten ingkang kaping 145 utawi 146 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hut Seskoad

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 Mei - 25 Mei - 26 Mei