25 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 25 Mei)

25 Mei punika, dinten ingkang kaping 145 utawi 146 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hut Seskoad

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
24 Mei - 25 Mei - 26 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Mèi&oldid=1061368"