25 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 25 Mei)

25 Mèi punika dinten ingkang kaping 145 utawi 146 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hut Seskoad

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Mèi - 25 Mèi - 26 Mèi