Koullouna Lilouataan Lil Oula Lil Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Koullouna Lilouataan Lil Oula Lil Alam (basa Arab كلّنا للوطن للعلى للعلم) iku lagu kabangsané Libanon.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]