Airola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Airola
Coat of arms of Airola
Municipal coat of arms
Negara Flag of Itali Italia
Region Campania
Provinsi Provinsi Benevento (BN)
Walikutha
Area 14.5 km2 (6 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°4′N 14°34′E / 41.067°N 14.567°E / 41.067; 14.567
Gentilic
Kodhe Telepon 0823
Kodhe Pos 82011
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Airola in Italy
Website: www.comune.airola.bn.it/

Airola iku siji comune (municipality) ing Provinsi Benevento ing region Campania, Italia, dumunung watara 35 km lor-wétané kutha Napoli lan watara 20 km kidul-kuloné Benevento. Miturut data tanggal 31 Dhésèmber 2004, kutha iki duwé sing ndunungi kang cacahé 7,770 lan jembar wewengkon 14.5 km².[1]

Airola wewatesan karo kutha-kutha: Arpaia, Bonea, Bucciano, Forchia, Moiano, Paolisi, lan Rotondi.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Istat (Italian statistical institute).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno