Provinsi Caserta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Propinsi Caserta
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Caserta
Area 2,639 km²
Populasi (2005) 879,342
Kapadhetan 333
Komunitas 104
Nomor Polisi CE
Kodhe Pos 81100 e 81020
Kodhe Telepon 081, 0823
ISTAT 061
Presidhèn Alessandro De Franciscis
Caserta posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Caserta ing Italia

Propinsi Caserta (basa Italia: Provincia di Caserta) ikupropinsi ing regione Campania, Italia. Kutha krajané Caserta. Tilas istana raja istana Caserta dumunung ing cedhak kutha iki.

Jembar wewengkon 2,639 km², lan total populasi 879,342 (2005). Ana 104 comuni (singular: comune) ing propinsi iki.[1], delengen Comuni ing Propinsi Caserta.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Upinet

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Caserta

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Caserta&oldid=1024387"