Provinsi Salerno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Salerno
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Salerno
Area 4,923 km²
Populasi (2005) 1,089,770
Kapadhetan 221
Komunitas 158
Nomor Polisi SA
Kodhe Pos 84100
Kodhe Telepon 089
ISTAT 065
Presidhèn Angelo Villani
Salerno posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Salerno ing Italia

Propinsi Salerno iku propinsi ing Italia. Propinsi iki jembaré 4.923 km². Cacahing padunung ana 1.089.770 jiwa (2005). Propinsi iki kutha krajané ing Salerno. Kapadhetan padunung 221 jiwa/km². Propinsi iki kapérang dadi 158 komunitas. (Delengen Comuni ing Propinsi Salerno. Propinsi iki dumunung ing regione Campania. Salerno minangka kutha paling gedhé ing propinsi iki.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Salerno

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Salerno&oldid=1024403"