Acerno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Acerno, kuwi sawijining kutha lan commune ing Provinsi Salerno, region Campania, Italia sisih kidul. Jembar wewengkon 72 km2 lan cacahing pedunung 2.939 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Koordinat: 40°44′N, 15°03′E

Referensi[sunting | sunting sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acerno&oldid=813407"