Acerno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Acerno, iku sawijining kutha lan commune ing Provinsi Salerno, region Campania, Italia sisih kidul. Jembar wewengkon 72 km2 lan cacahing padunung 2.939 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 40°44′N 15°03′E / 40.733°N 15.050°E / 40.733; 15.050

Réferènsi[besut | besut sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno