Acerno

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Acerno, iku sawijining kutha lan commune ing Provinsi Salerno, region Campania, Italia sisih kidul. Jembar wewengkon 72 km2 lan cacahing padunung 2.939 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 40°44′N, 15°03′E

Referensi[besut | besut sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acerno&oldid=973880"