Vietri sul Mare

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Stemma Vietri sul Mare.gif

Vietri sul Mare (tegesé "Vietri ing segara") iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Salerno ing region Campania, [[Italia sisih kidul-kulon. Kutha iki popular tumrap para turis amarga cedhak karo dalan gedhé pinggir pesisir Amalfi. Panggonan iki uga misuwur kanggoné kang seneng tetukon barang keramik.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Referensi[sunting | besut sumber]


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno

Koordinat: 40°40′N, 14°44′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vietri_sul_Mare&oldid=973872"