Vietri sul Mare

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stemma Vietri sul Mare.gif

Vietri sul Mare (tegesé "Vietri ing segara") iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Salerno ing region Campania, [[Italia sisih kidul-kulon. Kutha iki popular tumrap para turis amarga cedhak karo dalan gedhé pinggir pesisir Amalfi. Panggonan iki uga misuwur kanggoné kang seneng tetukon barang keramik.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Referensi[besut | besut sumber]


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno

Koordinat: 40°40′N, 14°44′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vietri_sul_Mare&oldid=973872"