Provinsi Avellino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Provinsi Avellino
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Avellino
Area 2,792 km²
Populasi (2010) 429,073
Kapadhetan 154
Komunitas 119
Nomor Polisi AV
Kodhe Pos 83010-83018, 83020-83032, 83034-83054, 83056-83059
Kodhe Telepon 081, 082, 0824, 0825, 0827, 0835
ISTAT 064
Presidhèn Alberta De Simone
Avellino posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Avellino ing Italia

Provinsi Avellino iku provinsi ing Italia. Provinsi iki nduwé wewengkon kang jembaré 2.792 km&sup2. Cacahing sing ndunungi ya iku 429.073 jiwa (2001), kanthi kapadhetan 154 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 119 komunitas. Kutha krajané ya iku Avellino. Provinsi iki dumunung ing regione Campania. Avellino minangka kutha gedhé dhéwé ing di provinsi iki.

Komunitas utama[besut | besut sumber]

Kanggo pratélan pepak delengen Comun ing Provinsi Avellino.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno