Provinsi Avellino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Avellino
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Avellino
Area 2,792 km²
Populasi (2010) 429,073
Kapadhetan 154
Komunitas 119
Nomor Polisi AV
Kodhe Pos 83010-83018, 83020-83032, 83034-83054, 83056-83059
Kodhe Telepon 081, 082, 0824, 0825, 0827, 0835
ISTAT 064
Presidhèn Alberta De Simone
Avellino posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Avellino ing Italia

Propinsi Avellino iku propinsi ing Italia. Propinsi iki nduwé wewengkon kang jembaré 2.792 km&sup2. Cacahing padunung ya iku 429.073 jiwa (2001), kanthi kapadhetan 154 jiwa/km². Propinsi iki kapérang dadi 119 komunitas. Kutha krajané ya iku Avellino. Propinsi iki dumunung ing regione Campania. Avellino minangka kutha paling gedhé ing di propinsi iki.

Komunitas utama[besut | besut sumber]

Kanggo daftar pepak delengen Comun ing Propinsi Avellino.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Avellino

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno