Limatola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Limatola
Negara Flag of Itali Italia
Region Campania
Provinsi Provinsi Benevento (BN)
Walikutha
Area 182 km² (70 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°9′N, 14°24′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0823
Kodhe Pos 82030
Frazioni Biancano
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Limatola in Italy

Limatola iku comune (municipality) ing Provinsi Benevento ing region Campania, Italia, dunungé watara 35 km lor-wétané Napoli lan watara 30 km kuloné Benevento. Miturut sensus 31 Desember 2004, kutha iki duwé padunung cacahé 3,725 lan jembar wewengkon 18.2 km².[1]

Kutha Limatola dumadi saka siji frazione ya iku Biancano.

Limatola wewatesan karo: Caiazzo, Caserta, Castel Campagnano, Castel Morrone, Dugenta, Piana di Monte Verna, lan Sant'Agata de' Goti.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ ISTAT (Italian statistical institute).
Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Limatola&oldid=975705"